Kylie Jenner'dan 21. yaş kutlaması!
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner'dan 21. yaş kutlaması!

21. doğum gününe özel kızı Stormi ile yeni fotoğraflar paylaşan ABD'li ünlü yıldız Kylie Kenner, özel bir parti düzenledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ağustos 2018

"En özel hediyem" notunu düşerek kızı Stormi ile fotoğrafını paylaşan Kylie Jenner, 21. doğum gününü kutladı.

Jenner, Instagram hesabından paylaştığı gönderide, "Bu gece doğum günüme en özel hediyemi getiriyorum. Senden önce hayat nasıldı bilmiyorum, Stormi. Seni seviyorum küçük meleğim" ifadelerini kullandı.​ Jenner ikinci gönderisinde ise, "Kalbim" notunu düştü.


Kylie Jenner'ın ilk kıyafeti Dundas marka fuşya renginde saten bir elbiseydi...

Doğum günü partisi için imajını yenileyen Kylie Jenner saçını sarıya boyattı. Tüm kız kardeşlerinin ve ünlülerin katıldığı bir partiyle 21. yaşını kutlayan Jenner, gecede 2 farklı kıyafet tercih etti.


Ünlü yıldızın ikinci kıyafet tercihi pembe pullu, straplez bir tulum oldu.


Kutlamalarda Kourtney Kardashian La Perla markasının 2018 sonbahar koleksiyonuna ait, derin göğüs ve sırt dekolteli mor tonlarında mini bir elbise giydi.

Kendall Jenner gecenin en sade isimlerinden biriydi. Siyah straplez mini elbisesini 835 Sterlin değerindeki yani yaklaşık olarak 6 bin TL'lik Prada ayakkabılarıyla kombinlemiş.

Partinin en çok eleştirilen ismi ise Khloe Kardashian'dı… Yüksek bel Palazzo bir pantolon ve mini bir üst tercih eden Khloe, üzerine aldığı uzun hırkasıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kylie'nin 21'inci yaşı şerefine Batı Hollywood'da bir araya gelen ailenin en ünlüsü Kim Kardashian, yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 37 yaşındaki reality şov yıldızı pembe mini elbisesiyle her zamanki gibi çok konuşulmayı başardı.