Gisele Bündchen'den estetik itirafı
ÜNLÜ STİLİ

Gisele Bündchen'den estetik itirafı

Gisele Bündchen, iki çocuğunu emzirdikten sonra göğüs estetiği yaptırdığını ancak bundan pişmanlık duyduğunu itiraf etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Eylül 2018

İki çocuk annesi Gisele Bündchen, göğüslerine estetik yaptırdığını ve pişman olduğunu açıkladı.

Eski Victoria Secret meleği ve dünyanın en çok kazanan mankenlerinden biri olan Gisele Bündchen, 2009 yılında Benjamin ve 2012 yılında Vivian isimli çocuklarını doğurduktan sonra bıçak altına yattığını belirtti. Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady ile 2009 yılından bu yana evli olan Bündchen, estetik yaptırdıktan sonra pişman olduğunu da sözlerine ekledi.

"Her zaman vücudumla övgü aldım. Dolayısıyla insanların benden beklediğini veremediğimi hissettim. Kendimi savunmasız hissettim çünkü ne kadar spor yapsam ve sağlıklı beslensem de sonucu değiştiremiyordum. Çocuklarım sol mememi sağ mememden daha çok sevdiler" diyen ünlü model, göğüslerindeki deformasyona son vermek için estetik operasyon yaptırmaya karar verdiğini açıkladı.

Meme estetiğinden sonra, "Bir sabah uyandım ve ben ne yaptım dedim" şeklinde pişmanlığını dile getiren Bündchen, "Tanımadığım bir vücudun içinde yaşıyor gibi hissettim. İlk yıl bol kıyafetler giydim çünkü çok rahatsız hissediyordum" dedi.