Jasmine Tookes: Bu iş sadece gördüğünüz şovla bitmiyor!
ÜNLÜ STİLİ

Jasmine Tookes: Bu iş sadece gördüğünüz şovla bitmiyor!

Victoria’s Secret modeli Jasmine Tookes, "Melek olmak isteyen modellere çok çalışmalarını öneririm. Bu iş sadece gördüğünüz şovla bitmiyor" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ekim 2018

Victoria's Secret'ın meşhur 'Fantasy Bra'sını taşıdıktan sonra yıldızı parlayan Jasmine Tookes beslenme sırlarını, stilini ve model olmak isteyenlere önerilerini sıraladı.

Küçük yaşlardan itibaren, model olmayı hayal ederek büyüdüğünü söyleyen 27 yaşındaki Tookes şöyle konuştu: "İçinde bulunduğum pozisyona minnettarım. Melek olmak isteyen modellere çok çalışmalarını öneririm. Bu iş sadece gördüğünüz şovla bitmiyor; kampanyalar, açılışlar derken tüm dünyayı gezmeniz ve uzun saatler mesai harcamanız gerekiyor."

"Victoria's Secret modeli olmak isteyen kızlara sesleniyorum; tüm yıl boyunca çok çalışın ve sadece şov zamanı değil her zaman hazır olun"

Ünlü model kendisinin büyük şov öncesinde nasıl hazırlık yaptığını şu sözlerle anlatıyor: "Şov esnasında kendimi hazır hissetmek adına çok çalışmanın yanı sıra yeterli uyku almaya ve çok su içmeye çalışıyorum"

"Protein ağırlıklı beslendiğimi söyleyebilirim ama karbonhidratı da hayatımdan çıkarmadım. Belli oranlarda karbonhidrat da tüketiyorum."

"Benim beslenmedeki genel felsefem bu: Zararlı olduğunu bilsem de, canım bir şey çekerse yerim."

"Ama o zararlı besini tüketiyorsam hemen arkasından da yeteri kadar spor yapmalıyım. Hiç aç kalmam, istediğim her şeyi yerim. Ama ne yiyorsam onun sporunu da hemen yapmalıyım"