Meghan Markle ve Prens Harry’ye ilk bebek hediyesi
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle ve Prens Harry’ye ilk bebek hediyesi

Hamile olduğu duyurulan Meghan Markle ve eşi Prens Harry'ye Avustralya ziyaretinde pek çok bebek hediyesi verildi. Çiftin ilk hediyesi oyuncak kanguru ve bebek botu oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ekim 2018

Dün Kensington Sarayı'ndan yapılan resmi açıklamayla Meghan Markle'ın hamile olduğunun duyurulmasından saatler önce 16 günlük Avustralya gezisine çıkan kraliyet çifti, ilk durakları Sidney'de bebek tebriklerini kabul etmeye başladı.

Sussex Dükü Prens Harry ile ve Sussex Düşesi Meghan Markle, çıktıkları ilk resmi gezide Avustralya'dan ilk bebek hediyesini aldı. Avustralya Kraliyet Alayı Generali Peter Cosgrove ve eşi tarafından karşılanan Markle ve Harry'ye bir oyuncak kanguru hediye edildi.

Düşes Markle, hediyeyi alırken, "İlk bebek hediyemiz!" dedi. Çifte aynı zamanda bebek botları da hediye edildi. Prens Harry'nin botlar için yorumu da "Harika" oldu.

Meghan Markle, 16 gün sürecek resmi ziyaret turunun ilk durağı olan Avustralya'da Prens Harry'nin annesi Diana'nın mücevherlerini taktı. Markle, ziyarette Avustralyalı tasarımcı Karen Gee imzalı beyaz bir elbise giydi.

Taronga Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret eden kraliyet çiftine burada pek çok hediye daha verildi.

Meghan Markle ve Prens Harry'ye sevgi gösterisinde bulunan Avustralyalılar ellerinde hediyeleriyle kraliyet çiftini bekledi.

Sidney ziyaretlerinde tekne turu da yapan Markle ve Prens Harry, şehir manzarasını izlerken pek çok polis de güvenlik önlemi aldı.