Meghan Markle'ın Serena Williams imzalı kıyafeti
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle'ın Serena Williams imzalı kıyafeti

Eşi Prens Harry ile Avusturalya gezisine çıkan Meghan Markle, yakın arkadaşı ünlü tenisçi Serena Williams imzalı ceketi tercih etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Ekim 2018

İngiltere Prensi Harry ile evlenerek Sussex Düşesi ünvanını alan ABD'li oyuncu Meghan Markle'ın hamilelik haberi sonrası popüleritesi iyice arttı. Meghan Markle, eşi Prens Harry ile birlikte çıktıkları ilk kraliyet gezisinde giydiği kıyafetlerle de konuşuluyor.

Sussex Düşesi, dünkü gezisinde dünyaca ünlü tenis oyuncusu Serena Williams'ın tasarladığı bir blazer ceket giydi. Serena Williams, Meghan Markle'ın gezi esnasında çekilen bu fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, "İşte siz ve Meghan, Serena blazer ceketlerini giydiğinizde yüzünüzün alacağı şekil" notunu yazdı.

Serena Williams, Meghan Markle'ın gezi esnasında çekilen bu fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, "İşte siz ve Meghan, Serena blazer ceketlerini giydiğinizde yüzünüzün alacağı şekil" notunu yazdı.

Şimdiye kadar 23 Grand Slam şampiyonu olan Amerikalı tenisçi, bu yıl, kendi adını taşıyan web sitesinde kendi tasarımlarını satışa çıkardı. Williams'ın koleksiyonunda spor sütyenler, elbiseler, denim pantolonlar ve ceketler yer alıyor.

Meghan Markle ile Serena Williams iki yakın arkadaş. Williams, Markle'ın 19 Mayıs'ta yapılan düğününe de katılmıştı.