Gigi Hadid ve Kendall Jenner tekrar Victoria's Secret'ta!
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid ve Kendall Jenner tekrar Victoria's Secret'ta!

Gigi Hadid ve Kendall Jenner bu yılın Victoria's Secret Fashion Show'unda meleklere tekrar katılacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ekim 2018

Victoria's Secret tarafından henüz resmi bir açıklama gelmese de Kendall Jenner ile Gigi Hadid'in 8 Kasım'da podyumda olacağı netleşti denilebilir. Victoria's Secret Fashion Show için ayakkbılar üreten Brian Atwood Instagram hesabından Kendall Jenner ile Gigi Hadid'i paylaşarak ipucu verdi.

Tasarımcı, gelecek şov ile ilgili heyecanını paylaşmak için Instagram'a götürdü ve hem Jenner hem de Hadid'in tasarımlarını ünlü ışıltılı pistte giyeceğini açıkladı.

Her iki model de Şangay'da sahnelenen geçen yılki gösteride yer almadı; Gigi, vize sorunlarından dolayı çekilmeye zorlandı, ancak Kendall'ın marka bir markayla yaptığı çalışma nedeniyle bir sözleşme çatışması olduğuna inanılıyordu.

Bu yıl ki şovda Barbara Palvin ve Winnie Harlow ilk kez yürüyecek. Victoria's Secret'ın uzun süreli modeli Behati Prinsloo da, önceki iki yıl boyunca gebeliğine bağlı olarak uzak kaldığı podyuma geri döndüğünü doğruladı.

Victoria's Secret şovu New York'ta düzenlenecek ve Londra Moda Haftası'nın favori ismi Mary Katrantzou ile bir tasarımcı işbirliğine sahip olacak.