Prens Harry ve Meghan Markle kuralları yıktı
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry ve Meghan Markle kuralları yıktı

İngiltere'de tahtın 6'ncı sıradaki varisi Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle Avustralya gezisi sırasında kraliyet kurallarına uymuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ekim 2018

Evlendikleri günden beri kraliyet kuralları dışında hareket eden Prens Harry ve Meghan Markle'ın Avustralya gezisinde de bazı kuralları esnettikleri konuşuluyor.

Katı kraliyet kurallarına göre aile üyelerinin dekoltede aşırıya kaçan kıyafetler giymesi yasak. Buna rağmen Susseş Düşesi eşiyle çıktığı Avustralya turunda önceki gün derin yırtmaçlı bir elbise giydi.

Yaklaşık 3.5 aylık hamile olan Meghan'ın elbisesine kraliyetten nasıl bir tepki geleceği merak konusu oldu. Ünlü çiftin Avustralya'da çiğnediği kurallar sıralandı.

Prens Harry ve Meghan Markle, gezilerinde öncelikle bir sıkı bir kraliyet kuralı olan "halktan insanlara sarılmama" kuralını yıktı. Melbourne ziyaretinde Harry, saatlerce geçişlerini bekleyen 19 yaşındaki bir hayranına sarıldı.

Çift için zor olan bir diğer kural ise topluluk içinde el ele tutuşmamak. Bu kuralı da dikkate almayan çift, Avustralya'da el ele gezdi.

Markle, kendi gençliğine benzetilen kızla çektirdiği fotoğrafla bir kuralı daha bozdu.

Bebek bekleyen Markle, sahilde otururken eşi Harry'nin kulağındaki kumu temizlerken objektiflere yakalandı.