Just Like You zamansız siluetleri son trendlerle buluşturuyor
ÜNLÜ STİLİ

Just Like You zamansız siluetleri son trendlerle buluşturuyor

Ürettiği zamansız tasarımlarla büyük beğeni toplayan Just Like You, son koleksiyonu ile yeni sezona hazır.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ekim 2018

2018 2019 Sonbahar - Kış modasını kendi çizgisiyle yorumlayan Just Like You, tasarımlarında özellikle saks mavisi, haki, kırmızı ve bordo gibi mevsime hakim renkleri tercih ediyor. Kokteyl elbisesinden ekose desenli kabana farklı tasarımları, glitter baskılı kumaşlardan jakarlara zengin kumaş çeşitliliği ile birleştiriyor, her zaman olduğu gibi sezon trendlerini yeniden yorumluyor.

"Yeniden yorumlanan trendler, feminen detaylar ve kamuflaj desenler, Just Like You kadınını tanımlamaya devam ediyor"

Just Like You'nun yaratıcılarından Seden Teymen Özveren ve tasarımcısı Özlem Kaya, bu koleksiyonda ilham aldıkları ve nakşettikleri çiçeği, farklı parçalarda ustalıkla kullanıyorlar. En dikkat çeken nokta ise; çiçeğin sezonsallığa göre renk değiştiriyor oluşu… Sonbahara ait parçalarda çiçek, haki renklerde karşımıza çıkarken; kış parçalarında ise gri tonlarında koleksiyonda yerini alıyor. Just Like You, bu feminen detayı birleştirdiği oversize gömlek gibi maskülen parçalarla trendleri de yakından takip ediyor.

Marka, Just Like You kadınının sevdiği minimal tavrı korumaya devam ederken; bu koleksiyonda, her zaman olduğu gibi kamuflaj desene yer veriyor. Yeniden yorumladıkları kamuflaj, bu sefer yaprak şekilleri ile koleksiyonda hayat buluyor. Sezonun trendlerine göre glitter baskı ile bambaşka bir görünüş elde ettikleri kamuflaj desen ile yaratılan palto ve elbise gardırobumuzda uzun süre yer alacağa benziyor.