Rosie Huntington-Whiteley Victoria's Secret'tan neden ayrıldığını açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Rosie Huntington-Whiteley Victoria's Secret'tan neden ayrıldığını açıkladı

Jason Statham ile beraberliğinden bir çocuğu olan Rosie Huntington-Whiteley, Victoria's Secret şov yaklaşırken açıklamalarda bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ekim 2018

Dövüş ve aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Jason Statham ile birlikte olan bir çocuk annesi Rosie Huntington-Whiteley, Victoria's Secret modellerini kızdıracak bir itirafta bulundu. 2006-2010 yılları arasında Victoria's Secret'ın podyumlarında yürüyen Rosie Huntington-Whiteley, markayla çalışmayı bırakmasının sebebini ilk kez açıkladı.

'DİREKSİYON BAŞINA GEÇMEK İSTEDİM'

Geçen yıl oğlu Jack Oscar'ı kucağına alan Rosie Huntington-Whiteley, ayrılık nedenini "Kendi ismimi taşıyan bir marka yaratma şansı yakalamıştım. Direksiyonun başına geçmek istedim. Kiralanan olmak istemedim. Bana ait bir şeyler olsun diye hayal ettim" sözleriyle açıkladı.

Karakteristik makyaj stiliyle dikkat çeken Rosie Huntington-Whiteley Victoria's Secret ile çalışmayı bıraktıktan sonra Rose İnc. adında yeni kozmetik markasını kurdu. 31 yaşındaki modelin ayrıca Marks & Spencer bünyesinde satılan Rosie for Autograph isimli bir koleksiyonu bulunuyor.