Priyanka Chopra ve Sophie Turner kendilerine "J Kardeşler" demeye başladı
ÜNLÜ STİLİ

Priyanka Chopra ve Sophie Turner kendilerine "J Kardeşler" demeye başladı

Priyanka Chopra, bekarlığa veda partisine davet ettiği Joe Jonas'ın nişanlısı Sophie Turner ile sıkı bağlar kurmaya başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Kasım 2018

Priyanka Chopra'nın Amsterdam'da yaptığı bekarlığa veda partisi çok konuşuldu. Kız arkadaşlarıyla şehri gezip dilediklerince yiyip içmeleri manşetlerden düşmedi.

Aynı zamanda Priyanka büyük ölçüde, bekarlığa veda partisine davet ettiği Nick Jonas'ın nişanlısı Sophie Turner ile sıkı bağlar kurmaya başladı. İkili daha önce Jonas Brothers(Joe Jonas, Nick Jonas) ile iki defa bir arada görüntülenmişti.



Ancak Jonas kardeşlerin güzel nişanlıları bu hafta sonu gerçekleştirilen bekarlığa veda partisinde arkadaşlıklarına bir seviye daha atlatıp kendilerine "J kızkardeşler" (J Sisters) demeye başladılar.

İkili Jonas kardeşlerin eski müzik grubu Jonas Brothers'a gönderme yaptı ancak neden Jonas yerine sadece J demeyi tercih ettikleri bilinmiyor.



Priyanka ayrıca, dün gece Sophie'yi sırtında taşıdı ve "Ugh, işte bu günlerde eltilerin için yapman gereken şey bu!" diyerek bir Instagram hikayesi paylaştı. Aynı zamanda Instagram hikayesine "#TheJSisters" ve "Sisterhood" etiketlerini de ekledi.