Gisele Bünchen, Victoria’s Secret'ı nasıl bıraktığını anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Gisele Bünchen, Victoria’s Secret'ı nasıl bıraktığını anlattı

​Gisele Bünchen, Victoria’s Secret markasıyla yollarını nasıl ve neden ayırdığını yazdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Kasım 2018

Yılın en çok merak edilen ve heyecanla beklenen şovu olan Victoria's Secret öncesi, 7 yıllık birlikteliğin ardından markayla yollarını ayıran 2006'da ayıran Gisele Bünchen, kitabıyla gündemde.

Gisele Bündchen, kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri Lessons: My Path to a Meaningful Life adını verdiği anı kitabında anlattı.

1999-2006 yılları arasında Victoria's Secret podyumlarında yürüyen 38 yaşındaki Brezilyalı model, başlarda markayla anlaştığı için mutlu olduğunu, fakat beş yılın ardından iç çamaşırıyla dolaşma fikrinin gün geçtikçe kendisini rahatsız ettiğini söyledi.

Dünyaca ünlü markanın, kendi servetinin yüzde 80'ini oluşturduğunu yazan Bündchen, şöyle devam etti: "Bu fırsat için gerçekten minnettardım. Hayatım değişmişti ama devam edip, etmememek istediğimi bilmiyordum. Bir gün iki küçük kağıda 'Evet' ve 'Hayır' yazdım. Onları katlayıp, boş bir çay fincanına attım. Gözlerimi kapattım ve niyet edip, kura çektim. 'Hayır' kelimesi geldi, aslında günlerdir duymak istediğim de buydu. Sonra da markayla yollarımı ayırdım."


Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady ile evli olan Gisele Bündchen, iki çocuk annesi