Cara Delevingne kıyafeti için Prenses Eugenie’den izin almış
ÜNLÜ STİLİ

Cara Delevingne kıyafeti için Prenses Eugenie’den izin almış

Prenses Eugenie’in düğününde frak giyerek kraliyet düğünü tabusunu yıkan Cara Delevingne, kıyafetini giymeden önce Prenses Eugenie’den izin istediğini söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Kasım 2018

Cara Delevingne, Prenses Eugenie'in eylül ayında Windsor Castle'da düzenlenen düğününe katılırken tercih ettiği kıyafeti için izin aldığını açıkladı.

26 yaşındaki İngiliz model, düğünde giydiği frağın uygun olup olmadığını, uzun zamandır arkadaşlık yaptığı Prenses'e sorduğunu belirtti.

İngiliz kraliyet geleneklerine göre kadınlar elbise ya da etekli takım giyerek, kıyafetlerini şık şapkalarla tamamlıyor. Şimdiye kadar bu kuralı bozan olmadı.

Delevingne, "Eugenie benim çocukluk arkadaşım. Ben her zaman frak giymek istemişimdir. Arkadaşıma mesaj gönderdim, çünkü giyip giyemeyeceğimden emin değildim. O da bana, 'Tabii ki, senden başka türlüsünü beklemiyorum' şeklinde yanıt verdi" dedi.

Kraliyet düğünündeki seçimi nedeniyle çoğu kişinin kendisine "Bunu giymekle ne kadar cesur bir harekette bulundun!" benzeri yorumda bulunduğunu söyleyen ünlü model, "O kıyafetle kendimi daha rahat hissettim" dedi.