Angelina Jolie ve Brad Pitt velayet konusunda anlaştı
ÜNLÜ STİLİ

Angelina Jolie ve Brad Pitt velayet konusunda anlaştı

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin altı çocuğun velayeti konusunda anlaştıkları ve dava sürecinde sona gelindiği iddia edildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Kasım 2018

Eylül 2016'dan beri boşanma ve velayet davası süren Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin altı çocuğun velayeti konusunda anlaştıkları ve dava sürecinde sona gelindiği iddia edildi.

Angelina Jolie (43) ve Brad Pitt (54), Eylül 2016'dan bu yana boşanma ve velayet davalarıyla gündemde. Bir zamanlar 'Brangelina' olarak anılan Hollywood'un gözde çifti, velayet konusundaki anlaşmazlığa artık bir son verdikleri konuşuluyor.

Ünlü ikilinin vardıkları çözümün detayları açıklanmamakla birlikte, çifte yakın kaynaklar, "anlaşma, sonuca ulaşmak için önemli ölçüde zaman kazandıracaktır" açıklaması yaptı.

İkiliye yakın kaynaklar, "Pitt ve Jolie ortak bir anlaşma zemini buldu ve aile uğruna sorunların halledilmesi gerektiğini düşünüyorlar ve önemli bir sorun olmadıkça meselenin çözüleceğine inanıyorlar" ifadesini kullandı.

Jolie ve Pitt'in üçü evlatlık, üçü biyolojik olmak üzere altı çocuğu bulunuyor. Maddox (17), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) ikizler Vivienne ve Knox (10), boşanma davası süresince annelerinin yanında kalırken, babaları belirlenen zamanlarda pedagog eşliğinde çocuklarıyla görüşüyor.