Sussex Düşesi Meghan Markle mutfakta
ÜNLÜ STİLİ

Sussex Düşesi Meghan Markle mutfakta

Sussex Düşesi Meghan Markle, evsiz insanlara yardım amacıyla mutfağa girip yemek pişirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Kasım 2018

Hamileliğiyle gündemde olan Düşes Meghan Markle, geçen yıl meydana gelen Grenfell yangınında evsiz kalan ailelere yardım amacıyla yayınlanan yemek kitabına olan desteğini bir kez daha gösterdi.

Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan eski oyuncu Meghan Markle, Londra'daki Al Manaar Müslüman Kültür Mirası Merkezi bünyesindeki aşevini ziyaret etti ve oradaki görevlilerle birlikte yemek pişirdi.

Düşes Markle'ı bir kez daha aralarında gören kuruluş üyeleri onu bir sevgi gösterisiyle karşıladı. Mutfağa girip yemek pişiren Düşes, uzun uzun da sohbet etti.

Geçen yıl Londra'da bulunan Grenfell kulelerindeki yangında çok sayıda kişi hayatını yitirmiş bir o kadar aile de evsiz kalmıştı. Meghan Markle daha önce bu ailelere destek amacıyla yayınlanan Together: Our Community Cookbook adlı yemek kitabının hazırlanmasında da görev almıştı.

Yangından etkilenen ailelere destek amacıyla yayınlanan Together: Our Community Cookbook adlı yemek kitabı piyasaya çıktıktan kısa süre sonra çok satanlar listelerine girdi.

Meghan Markle, bu kitabın hazırlanmasında da görev almıştı. Düşes geçtiğimiz eylül ayında da yine aynı kurumu ziyaret etmiş ve orada yemek pişirmişti.