Prens Harry ve Meghan Markle taşınıyor
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry ve Meghan Markle taşınıyor

İngilizlerin "Muhteşem Dörtlü" diye adlandırdığı Prens William, Kate Middleton, Prens Harry ve Meghan Markle arasında kriz çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Kasım 2018

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Kraliçe 2. Elizabeth'in kendilerine hediye ettiği Frogmore House adlı malikaneye taşınıyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Prens Harry ve Meghan, gelecek yıl ilkbaharda dünyaya gelecek bebeklerini "akvaryum balığı" gibi büyütmemek için böyle bir karar aldı. Fakat kulislerden basına yansıyan iddialara göre asıl neden Meghan Markle'ın aileye katılmasından sonra giderek büyüyen geçimsizlik.

Prens William'ın Kate Middleton ile evlenmesinden sonra uzun süre "mutlu üçlü" olarak objektif karşısına çıkan, kraliyet görevlerine giden kardeşlerin yolunun ayrılmasını hızlandıran olay ise Prens Harry'nin Meghan Markle ile evlenmesi oldu. Geçtiğimiz mayıs ayında dünyaevine giren çift, birçok aile üyesi ile birlikte kendilerine ait dairelerde yaşadıkları Kensington Sarayı'ndan taşınmaya karar verdi.

İki kardeşin yollarını ayırmasının altında yatan neden ise kulislerde dolaşan ve internetteki sitelere yansıyan iddialara göre büyük gelin Kate Middleton ile aileye yeni katılan Meghan Markle'ın anlaşamaması. Her ne kadar dışarıya karşı mutlu bir tablo sergileseler de iki elti çok da iyi anlaşamıyor. Üstelik Prens Harry'nin "Meghan ne isterse onu alacak" ısrarı da gerilimi iyice tırmandırıyor.

Prens Harry ve Meghan, nişan fotoğraflarının da çekildiği 10 odalı Frogmore evinde yeni bir hayata başlayacak. Prens William ve Kate Middleton ise Kensington Sarayı'nda kendilerine ayrılan dairede yaşamaya devam edecek.