Lady Gaga'nın göz yaşları!
ÜNLÜ STİLİ

Lady Gaga'nın göz yaşları!

Lady Gaga, A Star Is Born filmindeki rol arkadaşı ve yönetmeni Bradley Cooper’a, Amerikan Sinematik Ödülleri töreninde ödülünü takdim etmek için çıktığı sahnede, konuşması esnasında duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Kasım 2018

Bu yıl büyük övgüler alan, sinema eleştirmenleri tarafından da beğenilen A Star Is Born filminin oyuncularından, şarkıcı Lady Gaga, 32. Amerikan Sinematik Ödülleri'nde aynı zamanda arkadaşı olan Bradley Cooper'a, "Stefani olmasına izin verdiği için" teşekkür ederken ağladı.

32 yaşındaki Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, bir başka rol arkadaşı Sam Elliot ile birlikte sahneye çıkarak 43 yaşındaki oyuncu Bradley Cooper'ı, ödül vermek üzere sahneye davet etti.

Gerçek adı Stefani Germanotta olan Lady Gaga, sahnedeki konuşmasında, "Stefani'den için uzun zamandır kaçıyordum. Bir süper kahraman pelerini giymiş ve kendimi Lady Gaga olarak adlandırmıştım. Sen benim onu tekrar görmem gereken yere derin dalış yapıp tekrar Stefani olmaM için bana meydan okudun" dedi.

Konuşurken duygulanan Lady Gaga, gözyaşlarını tutamadı.

Ödül töreni öncesi kırmızı halının da en beğenilen isimlerinden biri olan Lady Gaga, Gucci tasarımı transparan platin rengi elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.