Meghan Markle Priyanka Chopra'nın düğününe katılmayacak
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle Priyanka Chopra'nın düğününe katılmayacak

Meghan Markle en yakın arkadaşı Priyanka Chopra ile Nick Jonas'ın bu haftasonu Hindistan'da gerçekleşecek düğünlerine katılmayacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Kasım 2018

İngiltere Kraliyet Ailesi üyesi Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi ünvanını alan ABD'li eski oyuncu Meghan Markle, en yakın arkadaşı Priyanka Chopra'nın düğününe katılmayacak.



E'nin haberine göre, Meghan Markle en yakın arkadaşı Hint sinema oyuncusu ve 2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması birincisi Priyanka Chopra ile ABD'li ünlü şakıcı Nick Jonas'ın bu haftasonu Hindistan'da gerçekleşecek düğünlerinde bulunmayacak.

Meghan Markle'a yakın kaynaklar; "​Meghan hamile olduğu için uzun süreli yolculuk ve seyahat yapmak istemiyor" dedi. "Fakat Priyanka ve Nick oldukça mutlu çünkü aileleri ve en yakın arkadaşları kutlamak için Hindistan'a vardı bile"



Pop kültür fanları ise Meghan'ın bir yolunu bulup Priyanka'nın düğününe katılacağına dair umutlarını henüz yitirmediler.

Kevin Jonas, Danielle Jonas, Joe Jonas ve Sophie Turner'ın da aralarında bulunduğu konuklar ise düğüne hazırlanmaya başladı bile!

Happy thanksgiving.. family.. forever..

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on


Priyanka Chopra, Meghan Markle ile Prens Harry'nin düğün törenine Vivienne Westwood imzalı bu kıyafetle katılmıştı.