Kylie Minogue 14 yıl sonra Glastonbury Festivali'nde!
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Minogue 14 yıl sonra Glastonbury Festivali'nde!

Kylie Minogue kanser tedavisi nedeniyle 2004'te çekildiği Glastonbury Festivali'nde 14 yıl sonra önümüzdeki yaz sahneye çıkacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Aralık 2018

1978'de ilki düzenlendiği andan itibaren müzik dünyasının en prestijli ve köklü etkinlikleri arasına giren Glastonbury Festivali, önümüzdeki yıl Kylie Minogue ağırlayacak.

50 yaşındaki Minogue için, Glastonbury Festivali pek çok şey ifade ediyor. 2004 yılında festival için sahneye hazırlıkları yapan Avustralyalı şarkıcı, meme kanseri tedavisi nedeniyle şovunu iptal etmek zorunda kaldı. Kylie Minogue, Glastonbury 2019'da 14 yıl aradan sonra sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Kylie Minogue, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söylüyor; 30 Haziran Pazar günü Glastonbury 2019'da olacağımı duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Aslında orada olmak isteğimin üzerinden 14 yıl geçti ve şimdiye kadar çok şey oldu. Bu özel gösteriyi paylaşmak ve hepinizi orada görmek için sabırsızlanıyorum" yazdı.

Glastonbury 2019, 26 Haziran'da başlayacak ve 30 Haziran'da son bulacak. İngiltere'de düzenlenen festivalde Kylie Minogue, 30 Haziran akşamı sahne alacak. Kylie Minogue yanı sıra rapçi Stormzy'in kesinleştiği festival için adı geçenler arasında Madonna, Paul McCarney ve Artic Monkeys bulunuyor.