Anne Hathaway ile Princess Diaries 3 hazırlıkları başladı
ÜNLÜ STİLİ

Anne Hathaway ile Princess Diaries 3 hazırlıkları başladı

2001'de gösterime girişiyle Anne Hathaway'in kariyerini başlatan The Princess Diaries filminin ikincisi 2004 yılında çekilmişti. Görünüşe göre şimdi 3. film için hazırlıklar başlamak üzere...

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ocak 2019

Amerikalı oyuncu Anne Hathaway, yaptığı açıklamada The Princess Diaries filminde birlikte rol aldığı Julie Andrews ile kenisinin 3. filmi çekmek için heyecanlı olduklarını ifade etti.

Princess Diaries 3'ün geleceği söylentileri birkaç yıldır söyleniyor, ancak dün gece Anne Hathaway resmi olarak onaylamış oldu. "Ben, Julie (Andrews) ve yapımcımız Debra Martin Chase hepimiz gerçekten olmasını istiyoruz" dedi. Ancak, Hathaway üçüncü filmin "mükemmel" olmasını sağlamak için istekli olduklarını da belirtti.

"Sizin için olduğu kadar bizim için de önemli ve hazır olana kadar bir şey teslim etmek istemiyoruz ama üzerinde çalışıyoruz" diye ekledi.

İlk kez 2001 yılında beyaz perdede izlediğimiz Mia Thermopolis'in 3'üncü filmiyle yeniden ekrana gelmesi planlanıyor. Anne Hathaway'in kariyerinde önemli bir yapım olan The Princess Diaries'te, New York'ta yaşayan çalışkan öğrenci Mia'nın prenses olma hikayesi en eğlenceli haliyle anlatılıyor.

İkinci filminin üzerinden 15 yıl geçtikten sonra prensesliğin farklı bir açısıyla izlememizin muhtemel olduğu yeni filmde Mia çocuk sahibi ya da evli olabilir. Filmle ilgili asıl merak edilense artık Oscar'lı bir oyuncu olan Anne Hathaway'in bu filmde de olup olmayacağı.