Liam Hemsworth ile Miley Cyrus evlendikten sonra ilk kez etkinlikte
ÜNLÜ STİLİ

Liam Hemsworth ile Miley Cyrus evlendikten sonra ilk kez etkinlikte

Çiçeği burnunda evli çift Liam Hemsworth ile Miley Cyrus, düğünlerinden sonra ilk kez bir etkinlikte yan yana poz verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Ocak 2019

Şarkıcı Miley Cyrus ile oyuncu Liam Hemsworth, evlendikten sonra ilk kez bir etkinliğe katıldı. Her yıl Hollywood'da yer alan Avusturalyalı sanatçıları onurlandırmak için düzenlenen G'Day USA Gala'da ödüle layık görülen Liam Hemsworth yaptığı konuşmada, "Güzel karıma teşekkür ederim. Sen çok tatlı bir meleksin, sen harikasın" ifadelerini kullandı. Miley Cyrus'un "Benim hakkımda daha fazla konuş" şeklinde bağırması üzerine, Hemsworth, "Sana sonra söyleyeceğim" dedi. Yeni evli çiftin atışması herkesi eğlendirdi.

26 yaşındaki şarkıcı siyah, derin dekolteli elbisesiyle dikkat çekerken 29 yaşındaki Hemsworth, siyah takım elbisesi ve gümüş rengi kravatıyla eşine uyum sağladı. Ünlü çift, Noel'den birkaç gün önce Tennessee'deki evlerinde aile arasında yapılan bir düğünle evlenmişti.

Evleneceklerini önceden haber vermeyen Cyrus, Hemsworth ile 23 Aralık'ta çekilen siyah beyaz düğün fotoğraflarını Instagram sayfasından paylaşarak evlenme iddialarını doğrulamıştı.

Çift, 2012 yılında nişanlanmış, 2014 yılında ayrılmıştı. Cyrus, bu ayrılığın ardından "Değişmeye ihtiyacım var. Ve yanınızda hiç değişmeyen biriyle birlikte değişmeye çalışmak çok zor. Birdenbire 'Seni artık tanıyamıyorum' diyebiliyor" açıklamasında bulunmuştu.