Lady Gaga ve Bradley Cooper, Oscar'da sahne alacak
ÜNLÜ STİLİ

Lady Gaga ve Bradley Cooper, Oscar'da sahne alacak

Başrolünü birlikte paylaştıkları A Star Is Born filmiyle geçtiğimiz yıla damga vuran Lady Gaga veBradley Cooper, Oscar gecesini de ele geçireceğe benziyor...

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Şubat 2019

"Bir Yıldız Doğuyor" (A Star Is Born) filminin yıldızları Bradley Cooper ve Lady Gaga'nın 91. Akademi Ödülleri töreninde Oscar adayı "Shallow" şarkısını birlikte seslendirecek.

Lady Gaga'nın her seferinde çok büyük hayranlık duyduğunu dile getirdiği Bradley Cooper ile sahnede nasıl bir performans sergileyecekleri şimdiden merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde Bradley Cooper'ın Las Vegas'ta konser veren Lady Gaga'ya sürpriz yaparak sahneye çıkması büyük ses getirmişti. İkilinin "Shallow" şarkısını seslendirdiği konserde Gaga'nın Cooper'a aşk dolu bakışları da uzun süre konuşuldu...

A Star Is Born filmi, Lady Gaga ve Bradley Cooper'a kazandığırdığı Oscar adaylıkları da dahil olmak üzere 8 dalda 91. Akademi Ödülleri'nde aday gösterildi. Cooper ve Gaga'nın seslendireceği "Shallow" parçası, "En İyi Orijinal Şarkı" kategorisinde Oscar adayı.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin Twitter hesabından yaptığı duyuru ile Oscar'a aday 5 şarkıdan 4'ünün törende seslendirileceği kesinleşmiş oldu. "Shallow"un yanı sıra törende sahnelenecek diğer şarkılar RBG filminden "I'll Fight"; Mary Poppins: Sihirli Dadı filminden "The Place Where Lost Things Go"; The Ballad of Buster Scruggs filminden "When a Cowboy Trades His Spurs for Wings" olarak belirlendi.