Grammy Ödülleri 2019'a damga vuran anlar
ÜNLÜ STİLİ

Grammy Ödülleri 2019'a damga vuran anlar

Dün akşam sahiplerini bulan 61. Grammy Ödülleri 2019, uzun süre unutulmayacak anlara sahne oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Şubat 2019

61. Grammy 2019'da ödüller sahiplerini bulurken, pek çok renkli an yaşandı. Adeta yıldızlar geçidinin yaşandığı törende ABD'nin eski First Lady'si Michelle Obama'nın kadın şarkıcılarla birlikte sahneye çıkmasından Jennifer Lopez ile Lady Gaga'nın töreni adeta ele geçirmelerine kadar pek çok şey yaşandı.

JENNİFER LOPEZ VE LADY GAGA'DAN GRAMMY ÇIKARMASI!

Öncelikle Lady Gaga ile Jennifer Lopez'in bu yılki Grammy'ye damga vurduğunu söyleyebiliriz. İkilinin kırmızı halıda başlayan hakimiyetleri ikisinin törende de ayrı ayrı sahne performansı sergilemeleriyle doruk noktasına ulaşıyor.

Gecenin en merak edilen performansı Lady Gaga'nınkiydi. Lady Gaga, A Star Is Born filmi için bestelediği Shallow şarkısını seslendirdi. Ünlü şarkıcı, güçlü performansıyla büyük alkış aldı. Jennifer Lopez (JLO), gecenin sürpriz şovuna imza attı. Beklenmedik bir şekilde sahne alan Lopez, Smokey Robinson ile birlikte Dancing in the Street ve Please Mr. Postman şarkılarını seslendirdi.

ENERJİK AÇILIŞ
Camila Cabello, Grammy Ödül Töreni'nin açılıl performansını sergiledi. Latin pop şovunda Havana adlı şarkısını Ricky Martin, J Balvin, Young Thug ve Arturo Sandoval ile birlikte seslendirdi. Gece, enerjik bir şovla başladı.

SAHNEDE BİR EFSANE
Müziğin efsane ismi Diana Ross, 75'inci doğum gününü Grammy Ödül Töreni sahnesinde kutladı. Ross, sahnede The Best Years of My Life ve Reach Out And Touch (Somebody's Hand) şarkılarını seslendirdi.

TORUNU TAKDİM ETTİ
Diana Ross'u sahneye davet eden isim, dokuz yaşındaki torunu Raif-Henok Emmanuel Kendrick oldu. Raif, Ross'u "Büyükanne" diyerek takdim etti.

GRAMMY'DE BİR FIRST LADY
Michelle Obama, Grammy gecesinin en sürpriz ismi oldu. Sahneye Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Alicia Keys ve Jennifer Lopez'le birlikte sahneye çıkan Obama, sahnede, "İster country, ister rap, ister rock olsun; müzik kendimizi; saygınlığımızı, üzüntülerimizi, umutlarımızı ve sevincimizi paylaşmamıza yardım eder. Birbirimizi duymamızı, birbirimizi davet etmemizi sağlar" dedi.

TAVUS KUŞUNA DÖNÜŞTÜ
Rap şarkıcısı Cardi B, Grammy'ye Money adlı şarkısıyla damga vurdu. İlginç kostümüyle dikkatleri üzerine çeken Cardi B, şovunun sonunda kostümündeki kanatları açarak tavus kuşuna dönüştü.

MILEY CYRUS-SHAWN MENDES ŞOVU
Miley Cyrus, Shawn Mendes ile güçlü bir performans sergiledi. Mendes'in gitar eşliğinde katıldığı performansta ikili, In My Blood adlı şarkıyı seslendirdi.

COUNTRY EFSANESİNDEN DÜETLER
Country müziğin efsane sesi Dolly Parton, sahneyi genç pop müzisyenleriyle paylaştı. Önce Katy Perry ve Kacey Musgrave ile Here You Come Again şarkısını seslendirdi. Ardından Miley Cyrus ile Jolene şarkısına düet yaptı.