Lady Gaga ve Christian Carino ayrıldı mı?
ÜNLÜ STİLİ

Lady Gaga ve Christian Carino ayrıldı mı?

Grammy Ödül törenine yalnız katılan Lady Gaga'nın yüzüğünü takmamış olması nişanlısı Christian Carino'dan ayrıldığı şeklinde yorumlandı...

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Şubat 2019

Geçtiğimiz gün yapılan Grammy Ödül törenine katılan Lady Gaga, nişanlısı Christian Carino'nun verdiği nişan yüzüğünü takmayınca dedikoduların da fitili ateşlenmiş oldu. Twitter ayrılık dedikoduları ile çalkalanmaya başlarken, Gaga'nın törene yalnız katılması da akıllarda soru işareti bıraktı.


Gaga yüzüğünü en son 4 Şubat'ta yapılan Oscar Ödülleri adaylarının geleneksel öğle yemeği buluşmasında takmıştı.

Yüzüğünü takmadı

Lady Gaga Grammy Ödül töreninde elmas gibi parlayan kıyafetiyle gülücükler saçarken, ünlü sanatçının fanları parmağındaki elmasın gizemli eksikliğini gözlerinden kaçırmadı.

Christian Carino Grammy'ye katılmadı

Aslında Lady Gaga ve nişanlısı Christian kırmızı halıda sıklıkla birlikte boy gösteren bir çift değil fakat genelde etkinlik salonunda buluşup magazincilere tatlı fotoğraflar veriyorlar.

Grammy gecesindeki olay ise bundan ibaret değildi. Lady Gaga ve Grammy ödül töreninin birbirinden ayrılmaz bir ikili olduğunu söylesek yalan olmaz. 9 adet Grammy ödülüne sahip başarılı şarkıcı ile birlikte Altın Küre ve SAG ödül törenlerine bile katılan nişanlısının, Gaga'nın asıl alanı olan müzik ile alakalı bir törene katılmaması garip karşılandı.

​Lady Gaga konuşmasında nişanlısından bahsetmedi

Sahnede ödül alırken yaptğı konuşmada birkaç isme teşekkür eden Lady Gaga bu defa nişanlısını es geçti! Gaga konuşmasında daha çok kendi ile ne kadar gurur duyduğu kısma odaklanmıştı.

Oscar hazırlığı mı?

Bradley Cooper ile birlikte başrolü paylaştıkları "A Star is Born" filmi için büyük Oscar hayalleri olan Lady Gaga, katıldığı son etkinliklerde yakışıklı oyuncu Bradley Cooper ile olan yakınlığı ile eleştiriliyordu. Tüm bunların Oscar öncesi küçük bir kurgu mu yoksa alevlenen yeni bir aşk mı olduğunu ilerleyen günlerde göreceğiz elbette...