Grammy sonrası Cardi B'ye nefret mesajları!
ÜNLÜ STİLİ

Grammy sonrası Cardi B'ye nefret mesajları!

61. Grammy Ödülleri 2019'da “en iyi rap albümü” ödülünü kucaklayan Cardi B, nefret mesajları sonrası zehir zemberek bir açıklama yaptıktan sonra tepki olarak Instagram hesabını kapattı, Lady Gaga'dan destek geldi

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Şubat 2019

Grammy'den "en iyi rap albümü" ödülü kazanan ve bu alanda ödül alan ilk kadın olan Cardi B'ye sosyal medyada mesaj yağdı. 26 yaşındaki rap şarkıcısına beğeni ve tebrik mesajları kadar nefret içerikli mesajlar da atıldı.

Cardi B, nefret mesajları nedeniyle Instagram hesabını kapattı.

Ünlü rap'çi, hesabını kapatmadan önce, bir video yayınlayarak albümünü hazırlarken ne kadar zor şartlarda ve ne kadar çok çalıştığını anlattı. Cardi B, öfkeli ve küfür içeren konuşmasında, "Kendimi üç ay stüdyoya kilitledim, uyumak için kendi yatağıma gitmedim. Bazen dört gün kesintisiz çalıştım, hem de hamileydim" dedi.

LADY GAGA, CARDİ B'Yİ SAVUNDU

Lady Gaga, 61. Grammy (Grammy 2019) Ödülleri'nde "en iyi rap albümü" ödülü kazanan Cardi B'ye gönderilen nefret mesajları sonrası Cardi B'ye sahip çıktı. Cardi B'ye destek veren Lady Gaga, Twitte'dan gönderdiği destek mesajında, "Bu endüstride kadın olmak çok zor. Sanat yapmak için ne gerekiyorsa yaparız, saygısızca ortaya çıkarılan zorluklarla kadar uğraşırız. Seni seviyorum Cardi. Ödülünü hak ediyorsun. Onun mücadelesini kutlayalım. Onu yüceltelim ve onurlandıralım. O cesur biri" dedi.