Cardi B'nin Instagram tepkisi iki gün sürdü
ÜNLÜ STİLİ

Cardi B'nin Instagram tepkisi iki gün sürdü

Grammy'li rap şarkıcısı Cardi B'nin Instagram tepkisi fazla uzun sürmedi. Kendisine yönelik nefret mesajları sonrası Instagram'ını kapatan Cardi B, yeni haberini duyurmak için hesabını yeniden açtı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Şubat 2019

ABD'li rap şarkıcısı Cardi B'nin Instagram'dan uzaklaşması çok uzun sürmedi. 2019 Grammy Ödülleri sonrası aldığı nefret mesajlarına tepki olarak Instagram hesabını askıya alan 26 yaşındaki şarkıcı, Instagram'a geri döndü.

Cardi B, yeniden açtığı Instagram hesabında, Bruno Mars ile yeni bir şarkısının çıktığını duyurdu. Ünlü rap'çi, "Tamam, aradan sonra Bruno Mars'la (iki Grammy Ödüllü sanatçı) cuma günü yeni şarkımızın çıkacağını duyurmak için döndüm" dedi. Cardi B, 2018'de de Bruno Mars'la Finesse şarkısında düet yapmış, şarkı Billboard Hot 100 listesinde üçüncü sıraya yükselmişti.

Öte yandan 61. Grammy Ödülleri'nde (Grammy 2019) "en iyi rap albümü" ödülünü kazanan Cardi B, Grammy'nin ardından yağan nefret mesajları sonrası zehir zemberek bir açıklama yapmış, tepki olarak Instagram hesabını kapatmıştı.