Brooklyn Beckham'ın sevgilisi Hana Cross Kimdir?
ÜNLÜ STİLİ

Brooklyn Beckham'ın sevgilisi Hana Cross Kimdir?

Brooklyn Beckham ile Hana Cross, Londra Moda Haftası kapsamında dün akşam gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. İşte Brooklyn Beckham'ın sevgilisi model Hana Cross ile bilmeniz gereken her şey...

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Şubat 2019

Londra Moda Haftası kapsamında 17 Şubat'ta gerçekleşen Victoria Beckham Sonbahar/Kış 2019 koleksiyon defilesi için Beckham ailesi tam kadro hatta bir fazla oradaydı.

Harper Beckham'ın sevimli bob saç kesimi ve karısının podyumda yürüyüşünü çeken David Beckham'ın yanı sıra, ailenin büyük oğlu Brooklyn'nin kız arkadaşı Hana Cross'la birlikte geldiği dikkatlerden kaçmadı. Beckham ve Cross ön sırada yan yana son derece şık bir ikili olarak yerlerini aldı. Dr. Martens ayakkabılarıyla retro tarz bir takım ve kasket şapkasıyla Brooklyn Beckham'ın yanında baştan aşağı Victoria Beckham gibi görünen Hana Cross...

Aynı gecenin ilerleyen saatlerinde Beckham ve Cross, Victoria Beckham'ın YouTube Moda ve Güzellik partisine birlikte katıldılar.

Hana Cross 21 yaşında bir model ve zamanını Londra ile Los Angeles arasında bölen bir blog yazarı. Cross, Londra, New York, Los Angeles ve Paris'te toplam 4 model ajansıyla birlikte çalışıyor. Brooklyn Beckham ile ilk fotoğrafını 18 Aralık 2018'de paylaşan Hana Cross o günden bu yana yaklaşık 3 ay içerisinde 50 bin'den 200 bin takipçiye ulaştı.

Cross, ayrıca erkek arkadaşının annesini desteklediği VB'nin tasarımlarını giyerek sık sık gösteriyor. Cross gibi, Beckham da sık sık kendisinin ve kız arkadaşının fotoğraflarını 11.5 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşıyor.