Rihanna doğum günün sevgilisi Hassan Jameel ile kutladı
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna doğum günün sevgilisi Hassan Jameel ile kutladı

Rihanna, 31. doğum gününü erkek arkadaşı Hassan Jameel ile kutladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Şubat 2019

Rihanna, 20 Şubat Çarşamba günü 31. doğum gününü kutladı. Dünyaca ünlü yıldız gerçek bir kutlama için erkek arkadaşı Hassan Jameel ve arkadaşlarıyla birlikte Lakers ve Houston Rockest karşılaşmasında ortaya çıktı. R&B şarkıcısının dev bir LeBron James hayranı olduğu sır değil. Üzerinde Lakers forması ve yanında sevgilisiyle Riri, maçın tadını çıkardı.

Rihanna sadece sevdiği ekibin galibiyet aldığını bilerek oyunu terketmekle kalmadı, aynı zamanda kendisine özel olarak "Badgalriri" Los Angeles Lakers formasıyla hediye edildi.

Rihanna 2017'den bu yana birlikte olduğu Hassan Jameel ile ilk olarak İspanya'da görüntülenmişti. Bir buçuk yıldan fazla zamandır birlikte olan çift, Boston'dan Meksika'ya kadar pek çok yerde görüntülendi.

29 yaşında Hassan Jameel, Suudi Arabistan'ın zengin iş adamlarından biri. Büyük bir otomobil firmasının Suudi Arabistan distribütörü olan aile şirketinde başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Hassan Jameel bu şekilde iş dünyasının tanınan yüzlerinden biri olmayı başardı. Dünyanın en büyük araba şirketlerinden biri olan bu firma sayesinde son beş yılda İngiliz Prens Andrew'u da içeren İngiliz telif hakları ile görüşmesine sebep oldu. Hassan Jameel, başkan yardımcı olarak görev yaptığı aile şirketine büyük başarı sağladı.