Lady Gaga, Oscar'da 30 milyon dolarlık elmas taktı
ÜNLÜ STİLİ

Lady Gaga, Oscar'da 30 milyon dolarlık elmas taktı

Oscar Ödül Töreni'nin her anına damga vurmayı başaran Lady Gaga, Audrey Hepburn'e saygı duruşunda bulunduğu 30 milyon dolarlık elmas kolyesiyle çok konuşuldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Şubat 2019

91. Oscar Ödül Töreni Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Şıklıklarıyla kırmızı halıya damga vuran ünlüler arasında en çok ilgiyi şarkıcı Lady Gaga gördü. Gaga'nın 30 milyon dolar değerindeki kolyesiyle yine en çok konuşulan olmayı başardı.

Lady Gaga, 330 milyon dolar değerinde bir Tiffany & Co kolyesi takarak 2019 Oscar'larında tüm gözlerin üzerinde olmasını sağladı. Bu sarı elmas son olarak 1961'de Breakfast At Tiffany'nin basın turu sırasında Audrey Hepburn tarafından kullanıldı.

Değerli taş, 140 yıl önce Güney Afrika'da Tiffany kurucusu Charles Lewis Tiffany tarafından keşfedildi. Audrey Hepburn dışında, kıymetli eseri giyen tek kişi olan Lady Gaga için, Tiffany & Co sanat sorumlusu şunları söylüyor; Lady Gaga, en yaratıcı, yenilikçi ve kural yıkıcı kişi, 141 yıl önce keşfedilen bu elması taktığı için çok heyecanlıyım.

Audrey Hepburn'un Breakfast At Tiffany'deki ikonik görünümüne gönderme yapan Lady Gaga, sarı elmasını zarif siyah bir elbiseyle birleştirdi, ancak onunki Givenchy'den değil Alexander McQueen'dendi.

En İyi Özgün Şarkı kategorisinde Shalalow şarkısıyla Oscar almayı başaran Lady Gaga, Bradley Cooper ile performans sergilemesiyle geceye damga vurdu. Kırmızı halıda Alexander McQueen tasarımı elbise tercih eden Lady Gaga, sahnede Brandon Maxwell imzalı elbise giydi.