Hızlı etkili cilt bakım ürünleri
ÜNLÜ STİLİ

Hızlı etkili cilt bakım ürünleri

Kısa sürede etki gösteren yüksek teknolojili içeriklere sahip cilt bakım ürünleri, özel bir güne hazırlık için vazgeçilmezler listesinde.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mart 2019

Pelin Hasçalık

ROLL-ON MASKE

Yaşlanma önleyici ve dolgunlaştırıcı özelliğe sahip Nuxe Nuxuriance Ultra Roll-On Mask (200 TL) içeriğindeki bi-floral safran ve begonvil hücreleri ile cildi yenileyerek sıkılaştırıyor.


İKİ ADIMDA

Darphin Lumière Essentielle Instant Purifying Illuminating Mask (349 TL) cildi arındıran ve aydınlatan iki adımlı bir maske. İlk adımda cildi toksinlerden ve solgun görünüme sebep olan kalıntılardan arındırmaya yardımcı olurken, ikinci adımda içeriğindeki E vitamini ve yosun karışımı ile derinlemesine aydınlatıyor.


LEKE GİDERİCİ

Cilt lekelerini gözle görülür şekilde azaltmayı hedefleyen Murad Rapid Age Spot Correcting Serum (1.055 TL) özel patentli NHP-3 teknolojisi ile yaşlanma belirtilerini minimize ediyor ve cilt tonunu eşitliyor.


KİL MASKESİ

Kiko Milano Green Me Clay maske üç farklı tipiyle cildi aydınlatmaya, pürüzsüzleştirmeye ya da matlaştırmaya yardımcı oluyor. Birbirine karıştırılarak da uygulanabilen kremsi dokulu maskeler, cilt tipinize en uygun formülü yaratmanızı mümkün kılıyor.


ORGANİK ÜZÜM SUYU

Makyajdan arındırma, cilt bakımının olmazsa olmaz adımlarından biri. İçerdiği nemlendirici özellikli organik üzüm suyu ve yatıştırıcı papatya ile Caudalíe Misel Temizleme Suyu (89 TL) cildi hızla arındırmak için yeterli.


CİLTTE DÖNÜŞÜM

Formülündeki şeker kristalleri ve deniz tuzu ile detoks etkisi sağlayarak ciltte sağlıklı parlaklık oluşturan yeni La Mer The Replenishing Oil Exfoliator (685 TL) doğal peeling etkisi yaratma konusunda başarılı.


NEM KİLİDİ
Glamglow nemlendirici ailesinin yeni üyesi, Kore'de geliştirilen Waterburst Hydrated Glow nemlendirici (299 TL) formülündeki yoğun nem içeren su damlacıkları ile cilde anında nüfuz ederek 72 saat süreyle kalıcı ve yoğun nem sağlıyor.