Kylie Jenner dünyanın en genç milyarderi!
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner dünyanın en genç milyarderi!

Kylie Cosmetics firmasının sahibi, Kardashian ailesinin üvey kardeşi 21 yaşındaki Kylie Jenner, "dünyanın en genç milyarderi" ünvanını elde etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mart 2019

Realty şov yıldızı Kim Kardashian'ın üvey ve en küçük kız kardeşi olarak ünlenen Kylie Jenner, tüm ailesiyle yaşıtlarını geride bırakarak "dünyanın en genç milyarderi" ünvanını elde etti. 18 yaşında kurduğu Kylie Cosmetics firmasıyla ve çıkardığı farklı makyaj ürünlerine kattığı şöhretiyle bir servete kavuşan Kylie Jenner, şu an 21 yaşında.

Amerikan Forbes dergisi, 2015 yılında kurduğu Kylie Cosmetics adlı firmanın sahibi olan 21 yaşındaki Jenner'ın servetinin 1 milyar dolara ulaştığını ve 21 yaşındaki Jenner'ın "dünyanın en genç milyarderi" ünvanını aldığını duyurdu.

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in ünvanını elinden alan Jenner, aynı zamanda, "kendi servetini oluşturan en genç milyarder" ünvanının da sahibi oldu. Jenner, Forbes'a yaptığı açıklamada, "Hiçbir beklentim olmadı. Geleceği öngörmedim. Ancak bu ünvanı kazanmak gerçekten çok iyi hissettirdi. Bu büyük bir takdir." ifadelerini kullandı.

Ünlü Khloe-Kim Kasdashian kardeşlerin üvey kardeşi olan ve modellik de yapan Jenner, 2015'te Kylie Cosmetics'i kurmuştu. Keeping Up with the Kardashians aile reality şovlarında rol alan ünlü yıldız güzelliğinin yanı sıra yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Mark Zuckerberg'i tahtından eden Kylie Jenner'ın gerçek ismi, tıpkı annesi gibi Kristen. Tam ismiyle Kylie Kristen Jenner, 10 Ağustos 1997 yılında Los Angeles'te dünyaya geldi. Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızı olan 21 yaşındaki yıldız; Kendall Jenner'ın küçük kardeşi, Kourtney, Kim, Khloe ve Rob Kardashian'ın ise üvey kardeşi. Kylie'nin ayrıca baba tarafından 4 üvey kardeşi daha var.

Jenner, Forbes dergisinin Ağustos 2018 sayısında kapakta yer almış; dergide genç kadının dünyanın en genç milyarderi olmasına çok az zaman kaldığı aktarılmıştı.