Kim Kardashian soygundan sonra ilk kez Paris'te
ÜNLÜ STİLİ

Kim Kardashian soygundan sonra ilk kez Paris'te

Paris'te üç yıl önce silahlı saldırganlar tarafından kaldığı otelde soyulan ve 10 milyon dolarlık mücevherleri çalınan Kim Kardashian, ilk kez yeniden Paris'e gitti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mart 2019

Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen defileleri izlemeye giden Kim Kardashian, cesur leopar görünümüyle de dikkat çekti. 38 yaşındaki ABD'li reality şov yıldızı, baştan aşağı leopar desenli tulum tercih etti.

Kıyafetinin üzerine siyah kadife palto giyen Kardashian, otelde hazırlanırken çekilen fotoğraflarını da Instagram'dan paylaştı.

2016 yılında Paris'te kaldığı otelde silahlı saldırganlar tarafından soyulan Kardashian, üç yıl sonra ilk kez yine Paris'e gitti. Paris seyahati öncesi Keeping Up With The Kardashians programında "Paris'te çok fazla özel anım var" diyen Kardashian, "Bu seyahatin Paris'le ilgili tüm sihirli şeyleri hatırlamaya başlamam için iyi olacağını umuyorum. Kanye ve ben oraya aşığız" ifadesini kullandı.

En son yine Paris Moda Haftası için gittiği ve soygun olayıyla karşılaştığı Paris'e yine bir Moda haftası için giden Kardashian, bu seyahatin kısa olacağını ancak daha sonra Fransa'ya daha uzun bir tatil için yine gideceğini de belirtti.