Mutsuz milyarder: Kylie Jenner
ÜNLÜ STİLİ

Mutsuz milyarder: Kylie Jenner

ABD'li magazin yıldızı Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde 'Dünyanın en genç milyarderi' seçildi, ancak özel hayatındaki karmaşadan kurtulamadı...

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mart 2019

Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi olan Kylie Jenner, 'Dünyanın en genç milyarderi' ünvanını elde etti. Şöhret ve zenginlik konusunda ailesindeki herkesi geride bırakan Kylie Jenner, özel hayatında mutluluğu bir türlü yakalayamadı.

Kylie Jenner'ın yakın arkadaşı Jordyn Woods, geçtiğimiz günlerde ablası Khloe Kardashian'ın sevgilisiyle öpüştüğünü açıkladı. İhanet sonrası Khloe, çocuğunun babasından ayrıldı.

Kylie ise en yakın arkadaşı ve ailesi arasında kalarak ne yapacağını şaşırdı. Bu skandalın ardından kendi erkek arkadaşının da onu aldattığı yolunda iddialar ortaya atıldı. Travis Scott'ın kendisini aldattığını düşünen Kylie, söylentilere göre büyük bir kavga çıkardı ve ortalığı birbirine kattı.

Ablası Kim Kardashian'la da kıskançlık yüzünden arası açılan Kylie, tüm bu zenginliğe rağmen aradığı huzuru bir türlü bulamıyor. Pahalı arabalar, evler, mücevherler gibi şeylere istediği an sahip olmanın kendisini hiç mutlu etmediğini belirten Jenner, bunlarla yaşadığı tatminin saniyeler sürdüğünü ve hemen ardından yeniden boşlukta hissettiğini açıkladı.