Son kural bükücü: Meghan Markle
ÜNLÜ STİLİ

Son kural bükücü: Meghan Markle

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Meghan Markle'ın bir kraliyet geleneğine daha karşı geldiği ortaya çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Nisan 2019

Meghan Markle'ın bir Hollywood yıldızından düşes olma yolculuğunu büyük bir merak ve hayret içerisinde takip ediyoruz. Her attığı adım haber olan ve dünyaca binlerce kişi tarafından takip edilen Meghan Markle sürekli Kraliyet geleneklerine karşı tutumuyla dikkat çekiyor.

İlk bebeğinin doğumuna sayılı gün kalan Meghan Markle, doğumuna Kraliçe'nin erkek doktorlarının girmesini engelleyerek bir Kraliyet geleneğini daha yıktı. 37 yaşındaki Düşes'in nisan ayı sonunda ya da mayıs ayı başında gerçekleşmesi beklenen doğumunda bir erkek doktorun bulunmasını istemediği öne sürüldü.

Markle'ın Kraliyet geleneğini yıkarak Kraliçe'nin doktorlarını tercih etmediği, içinde kadın doktorun yer aldığı kendi doğum ekibini oluşturmak istediği belirtildi. Kraliyet ailesinin yüksek riskli doğum alanında uzman jinekologları Alan Farthing ve Guy Thorpe-Beeston, Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın üç doğumunu da gerçekleştirmişti.

Kaliçe'nin doktorlarının, Markle'ın doğumu için tam olarak dışlanmadıkları, doğum esnasında herhangi bir riskli durum olması halinde müdahale edecekleri de gelen haberler arasında.