Meghan Markle hastane önü pozu vermeyecek
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle hastane önü pozu vermeyecek

Meghan Markle ve Prens Harry'nin kraliyet geleneklerinin aksine doğumdan sonra hastane önü pozu vermeyeceği açıklandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2019

Yakında ilk bebeklerini kucaklarına almaları beklenen Meghan Markle ve Prens Harry cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Çift, kraliyet geleneklerinin aksine yakında dünyaya gelecek bebeklerinin doğum haberini gizli tutacak.

Prens William ve Kate Middleton'ın aksine çift doğumun gerçekleştiği hastane önünde bir gün sonra basına poz vermek yerine, kendi istedikleri bir fotoğrafı basına servis edecek.

Ayrıca Sussex Dükü Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle, yakında dünyaya gelecek bebeklerinin doğum haberini gizli tutacak. Önceki gün Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Meghan Markle ve Prens Harry'nin bebeklerinin doğumunu gizli tutmaya karar verdikleri belirtildi.

Açıklamada, "Dük ve Düşes, heyecan verici haberi, yeni bir aile olarak önce kendileri kutlama fırsatına sahip olduklarında, herkesle paylaşmayı dört gözle bekliyorlar" denildi.


Meghan Markle daha önce Kate Middleton ve Prenses Diana'nın yaptığı gibi Lindo Wing hastanesi önünde doğumdan hemen sonra bebekle poz vermeyecek.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin yeni doğacak bebeklerini ilk kez Instagram hesaplarından göstermeleri bekleniyor. Kraliyet fotoğrafçısı Tim Rooke, kısa süre önce, kraliyet ailesinde bir ilk olarak, çiftin yeni doğacak bebeklerini Instagram hesaplarından paylaşabileceklerini belirtmişti. Çiftin, bebeklerini tüm dünyaya gösterme biçimi, kraliyet ailesinde bir ilk olacak.

Kraliyet çifti 2 Nisan'da @sussexroyal (Sussex Kraliyet) adıyla Instagram hesabı açmış, hesap, açılmasından sadece altı saat sonra bir milyonluk takipçi sayısına ulaşarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti.