Kim Kardashian'ın Met Gala 2019 kıyafeti hakkında konuştu
ÜNLÜ STİLİ

Kim Kardashian'ın Met Gala 2019 kıyafeti hakkında konuştu

Met Gala 2019'da Mugler tasarımı elbisesinin içine giydiği korse hakkında konuşan Kim Kardashian "Hayatımda böyle bir acı hissetmedim" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Temmuz 2019

Anlaşılan, Kim Kardashian'ın 2019 Met Gala'da giydiği korse, göründüğü kadar acı vericiydi... Reality şov yıldızı Kim Kardashian yüksek modanın buluştuğu Met Gala gecesinde Thierry Mugler elbisesinin altına giydiği inanılmaz dar ve belden daralan korsesini anlattı.

"Hayatımda böyle bir acı hissetmedim" açıklamasında bulunan Kim Kardashian, korsenin vücuduna verdiği zarar hakkında ise "Çıkardıktan sonra sırtımda ve karnımda girintiler oluştu" dedi. Ünlü korseci Mr. Pearl imzasını taşıyan korse ile vücudunu şekillendiren Kim Kardashian, gerçekçi olmayan güzellik standarlarını "doğal olmayan" bir figürle desteklediği için eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Kardashian daha önce de elbisenin kusursuz görünmesi için, vücudunun üst kısmını kaplayan bir korse giydiğini söylemişti. Kardashian, elbiseyi hakkını vererek taşımak amacıyla giydiği korsenin içinde nefes alma dersleri aldığını da belirtti. Ünlü yıldız, korse yüzünden oturmakta bile zorlandığını neredeyse hiç oturamadığını da itiraf etti.

Kim Kardashian'ın korse markası

Kendisi de geçtiğimiz günlerde bir korse markası piyasaya süren Kim Kardashian bu kez marka ismi nedeniyle tepki topladı. Kim Kardashian West'in "Kimono Intimates" markası, 15. yüzyıla dayanan geleneksel giysilerine saygısızlık yapıldığı gerekçesiyle Japonya'da tepki çekmişti.

Yeni korselerin adından hoşlanmayan birçok kişi Twitter'da görüşlerini #KimOhNo (Kim Hayır Olamaz) etiketiyle paylaşmıştı.

Kim Kardashian ise geçen hafta markaya içerisinde 'Kim' geçtiği için bu ismin verildiğini ve ismin değiştirilmeyeceğini söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Her zaman dinliyorum, öğreniyorum ve gelişiyorum" diyerek, korselerini yeni bir marka adı altında piyasaya süreceğini açıkladı.