Heidi Klum ile Tom Kaulitz gizlice evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Heidi Klum ile Tom Kaulitz gizlice evlendi

Alman süper model Heidi Klum'um 1.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle gizlice evlendiği ortaya çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Temmuz 2019

46 yaşındaki Heidi Klum ile nişanlısı Tom Kaulitz'in bu yılın şubat ayında evlendiği ortaya çıktı. Dört çocuk annesi Heidi Klum, 2018 yılının Mart ayında tanıştığı rock yıldızı Tom Kaulitz'ten kısa bir süre sonra evlenme teklifi almıştı. 5 ay nişanlı kaldıktan sonra Şubat ayında 29 yaşındaki sanatçıyla evlendiği ortaya çıkan Klum, bu haberi hayranlarından sır gibi sakladı.

Tmz.com adlı internet sitesi, çiftin bu yılın şubat ayında evlendiğini ve bu konuyla ilgili belgelere ulaştığını duyurdu. Bu belgelere göre Heidi Klum ile Tokio Hotel adlı müzik grubunun gitaristi, solisti ve şarkı sözü yazarı olan Tom Kaulitz, beş ay önce birbirlerine "evet" dedi.

Klum, Kaulitz ile nişanlandığını Instagram hesabından duyurmuştu. Büyük bir düğün istediklerini söyleyen çift, sonradan fikir değiştirerek sessiz sedasız evlendi.

Heidi Klum ilk evliliğini 1997 yılında ünlü saç tasarımcısı Ric Pipino ile yaptı. Ancak çift beş yıl sonra boşandı. Klum, 2005 ile 2014 yılları arasında ünlü şarkıcı Seal ile evliydi. Bu evlilikten çiftin 3 çocuğu dünyaya geldi. Heidi Klum, ünlü iş insanı Flavio Briatore ile ilişkisinden de bir kız çocuğu sahibi. Klum'un bu çocuğunu da Seal kendi nüfusuna geçirip soyadını verdi.