Beyonce ve Meghan Markle Lion King galasında buluştu
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce ve Meghan Markle Lion King galasında buluştu

Beyonce ile Meghan Markle, Aslan Kral (The Lion King) filminin Londra'da yapılan Avrupa galasında bir araya geldi. Gecenin en dikkat çeken anında Beyonce, Markle'a annelik tavsiyesinde bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Temmuz 2019

20 yılın ardından tekrardan beyaz perdeye uyarlanan Lion King (Aslan Kral) filminin Londra'da yapılan Avrupa Premiyer'ine katılan Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry, galada Beyonce ve eşi Jay-Z ile bir araya geldi.

Beyonce, geceye, derin yırtmaçlı sarı renkteki elbisesiyle damga vurdu. İngiliz basını, Beyonce için, "Kıyafetiyle galada rol çaldı" yorumunu yaptı.

Gecenin en dikkat çeken detayı ise, daha önce bir araya gelmemiş olan Meghan Markle - Prens Harry çiftinin Beyonce ve Jay-Z ile tanışması oldu. Çift hayran bakışlar altında, birbirlerine övgüler yağdırdı. Henüz dokuz haftalık olan bebeği Archie'yi evde bırakarak galaya katılan Meghan Markle'ın Beyonce ile kucaklaşma anı, geceye damga vurdu.

Üç çocuk annesi olan Beyonce, kraliyet üyesi olarak ilk kez galaya katılan çiçeği burnunda anne Meghan Markle'a ebeveynlik tavsiyesinde bulundu. Archie için, "Çocuk güzel bir bebek" diyen Beyonce, Markle ve Prens Harry'ye, "Daima kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin" dedi.

Galaya Jason Wu imzalı 3454 sterlinlik siyah elbisesiyle katılan Meghan Markle, elbisesini 1680 sterlinlik Gucci çanta ve 640 sterlinlik Aquazzura marka ayakkabılarla tamamladı.

Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen Brit ödüllerinde, The Carters adlı gruplarıyla 'En İyi Uluslararası Grup' ödülüne layık görülen çift, törene katılamasalar da ödülü kabul ettikleri bir video yayınlayarak teşekkür etmişti . Çiftin teşekkür videosunda ise arkadaki tabloda, Kraliçe şeklinde resmedilmiş Meghan Markle portresi bulunuyordu.