Gossip Girl'ün yeni serisi hakkında detaylar
ÜNLÜ STİLİ

Gossip Girl'ün yeni serisi hakkında detaylar

Geçtiğimiz günlerde HBO'nun dijital platformu için yeniden çevrileceği açıklanan fenomen dizi Gossip Girl dizisinin ayrıntıları açıklandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Temmuz 2019

Gossip Girl'ün en sevdikleri karakterlerin geri dönüşünü bekleyen hayranları, biraz hayal kırıklığına uğrayabilirler. Çünkü HBO'nun yeniden oluşturacağı Gossip Girl dünyasında eski hiç bir karakter yer almayacak.

Çünkü bu geri dönüş aslında gerçek bir geri dönüş değil!

Televizyon Eleştirmenleri Birliği yaz turunda basına konuşan üst düzey yapımcı Josh Schwartz, yeni gösterinin yepyeni karakterleri tanıtan "o dünyanın devamı" olacağını söyledi. "Serena ve Blair'i oynayan yeni aktörler yok. Bu bir remake değil. [Bu] o dünyanın bir devamı" dedi.

Bununla birlikte, Schwartz, Blake Lively ve Leighton Meester gibi orijinal yıldızların yeni seride ortaya çıkma ihtimalini göz ardı etmedi. "Bunun olduğunu bildirmek için hepsine ulaştık ve katılmak isterlerse onların da dahil olmalarını istiypruz" dedi.

"Ama biz kesinlikle katılımına bağlı kalmak istemedik. Bu karakterleri altı yıl boyunca oynadılar ve eğer bununla yetinmek isterlerde buna saygı duyarız. Fakat belli ki onları tekrar görmek harika olurdu."

Gossio Girl'ün yeniden çevrimi 10 bölümden oluşacak ve Manhattan'ın zengin çocuklarına, serinin ilk bölümünden bu güne sosyal medya ile New York'un ne kadar değiştiği ele alınacak.