Miley Cyrus: Liam Hemsworth'ü aldatmadım
ÜNLÜ STİLİ

Miley Cyrus: Liam Hemsworth'ü aldatmadım

Liam Hemsworth ile olan 8 aylık evliliğinin bitmesinde ‘sadakatsizlikle’ suçlanan Miley Cyrus açıklama yaptı ve "yalancı değilim" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ağustos 2019

Evliliğinin bitişi hakkında ilk kez içini döken Miley Cyrus, aldatma iddialarını reddetti ve 'saklayacak hiçbir şeyi olmadığını' söyledi. Cyrus, "Bana pek çok şey diyebilirsiniz ama bir yalancı değilim" ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından bir dizi mesaj paylaşan ABD'li 26 yaşındaki yıldız, "Seçtiğim hayatın, hayranlarıma ve sevdiklerime karşı her zaman tamamen açık ve şeffaf olmamı gerektiği anlamına geldiğini kabul edebilirim. Kabul edemediğim nokta ise işlemediğim bir suçun üzerini örtmek için yalan söylüyormuş gibi gösterilmek." dedi.

Cyrus şöyle devam etti; "Mükemmel değilim, olmak da istemiyorum, bu sıkıcı. Sizin gözlerinizin önünde büyüdüm, ancak önemli olan şu ki, büyüdüm. Her şeyi kabul edebilirim ama evliliğimin aldatma nedeniyle bittiğini kabul etmeyi reddediyorum. Liam ve ben 10 yıldır birlikteyiz. Bunu daha önce de söyledim ve bu değişmeyecek: Liam'ı seviyorum ve her zaman seveceğim. Ama bu noktada kendim için sağlıklı bir karar vermek ve önceki hayatımı ardımda bırakmak zorundayım. Uzun zamandır en sağlıklı ve mutlu dönemimdeyim. Şunu gururla söyleyebilirim, gençken olduğumdan çok daha farklı bir yerdeyim."