Demi Moore: Ashton ile evliyken bebeğimi düşürdüm
ÜNLÜ STİLİ

Demi Moore: Ashton ile evliyken bebeğimi düşürdüm

Demi Moore, Ashton Kutcher ile evliyken bebeğini düşürdüğünü açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Eylül 2019

56 yaşındaki Demi Moore, Harper's Bazaar Amerika ediyonunun kapak yıldızı oldu. Bazaar için Lena Dunham ile samimi bir röportaj gerçekleştiren Moore, Inside Out adlı kitabında Ashton Kutcher ile ilişkisine dair detayları ilk kez anlattı.

Ashton Kutcher ile aralarındaki 15 yaş farkının basın tarafından dalga konusu edildiğini belirten Demi Moore, adını "Chaplin Ray" koymayı planladıkları bir kız bebeğe hamile olduğunu, ancak altı aylıkken bebeğini düşürdüğünü açıkladı.

The New York Times, kitaptaki bilgilerden yola çıkarak Moore'un bebeğini kaybettikten sonra kendini alkole verdiğini, bağımlılık derecesinde ağrı kesici kullanmaya başladığını belirtti.

Kitabında, tekrar çocuk yapmayı denediklerini söyleyen Moore, kısırlık tedavisi görse de hamile kalamadığını belirtti. Aynı dönemde Moore, Kutcher'ın kendisini aldattığını da öğrendi. 2005 yılında evlenen Moore ve Kutcher sekiz yıl süren evliliğin ardından boşandı.

Moore'un 80'li ve 90'lı yıllar boyunca evli kaldığı ikinci eşi Bruce Willis'ten Rumer Willis (31), Scout Willis (28) ve Tallulah Willis (25) adlarında üç kızı bulunuyor.