Justin Bieber ile Hailey Baldwin ikinci kez evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Justin Bieber ile Hailey Baldwin ikinci kez evlendi

Geçen yıl sürpriz bir nikahla New York'ta evlenen Justin Bieber ve Hailey Baldwin çifti, dün ailelerinin ve arkadaşlarının katıldığı gösterişli bir düğünle yeniden evlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Ekim 2019

25 yaşındaki şarkıcı Justin Bieber ile 22 yaşındaki model Hailey Baldwin, ikinci kez evlendi. Ünlü çift, South Carolina'daki Montage Palmetto Bluff Hotel'de arkadaşları ve ailelerinin katıldığı gösterişli bir düğün organize etti.

Hailey Baldwin'in düğün öncesinde düzenlenen prova yemeğinde Vivienne Westwood tasarımı beyaz bir elbise giydiği görülüyor. Ancak gelinliği konusunda en ufak bir detay dahi ortaya çıkmadı.

Kendall Jenner, Kylie Jenner, Joan Smalls, Camilla Morrone gibi ünlüler de düğünün davetlileri arasındaydı. Grammy ödüllü şarkıcı Daniel Caeser, düğünde sahne aldı.

Konuklar düğünde çekilen pozlarını da zaman zaman sosyal medyadan paylaştı. Tek bir şey hariç: Hailey Baldwin'in gelinliği ve Justin Bieber'ın damat kıyafeti. Hiçbir konuk özellikle de Baldwin'in çok merak edilen gelinliğini sosyal medyada paylaşmadı.