Gossip Girl yeniden: Kristen Bell
ÜNLÜ STİLİ

Gossip Girl yeniden: Kristen Bell

Gossip Girl'ün spin-off dizisinde dedikoducu kızı tekrar Kristen Bell'in seslendireceği duyuruldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Kasım 2019

Zeynep Gürer

Kısa bir süre önce hit dizi Gossip Girl'ün yeniden çevrileceği açıklandı. 2007'den 2012'ye kadar yayınlanan Gossip Girl'ün yeni versiyonu hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yeni Gossip Girl'ün HBO Max'te yayınlanacağı duyurulmuştu. Yeni gelen bilgiye göre yayınlandığı süre boyunca dış ses olan Gossip Girl'ü seslendiren Kristen Bell'in yeni seride de bu görevi üstleneceği ortaya çıktı. Bell, dizide hiç görülmedi ama izleyiciler tüm seriyi onun sesinden dinledi.

Popüler genç drama dizisinde Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick ve Penn Badgley'in başrollerini paylaştı ve Manhattan'nın Yukarı Doğu Yakası'nda yaşayan zengin gençlerin hayatlarını yansıttı.

Gösterişli modası ve canlandırdığı lüks yaşam tarzıyla dikkat çekti; zamanında New York Times diziyi "Genç kadınların nasıl harcama yapacaklarına dair en büyük etkilerden biri" şeklinde tanımlamıştı.

Gossip Girl'ün yeni versiyonu, orijinal Gossip Girl blogunun kapanmasından sekiz yıl sonra belirlenen, orijinal dizinin bir uzantısı olarak tanımlanıyor . New York'ta yeni nesil özel okul gençlerini takip edecek ve araya giren yıllarda sosyal medyanın nasıl geliştiğini ele alacak. Spin-off ilk olarak 10 bölüm olarak çekilecek.

Orjinal Gossip Girl, 121 bölüm ve 6 sezondan oluşuyor.