Emilia Clarke ilk kadın James Bond olmaya aday!
ÜNLÜ STİLİ

Emilia Clarke ilk kadın James Bond olmaya aday!

Daniel Craig 13 yılın ardından rolü bırakmaya hazırlanırken, Emilia Clarke ilk kadın James Bond olmak için aday oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Kasım 2019

Game of Thrones ve Bir Şans Daha (Last Christmas) yıldızı Emilia Clarke, Empire dergisine verdiği röportajda James Bond karakterini canlandırmakla ilgilenip ilgilenmediği soruldu. Clarke, "Evet! Tabii ki! Kesinlikle evet! James Bond, şu hep havalı olan film serilerinden biri. Gerçekten dünyadaki en boş James Bond olsanız bile bu yine de havalı olurdu" diye yanıt verdi.

Downton Abbey'de rol alan Michelle Dockery de dahil birkaç oyuncu ilk kadın Bond olmak için aday olduğunu duyurmuştu. Yeni film Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time To Die) 007 unvanını alacağına dair söylentiler olan Lashana Lynch şu anda güçlü bir aday.

Fleabag'in yaratıcısı ve yıldızı Phoebe Waller-Brigde, senaryonun ortak yazarlarından. Bu da Waller-Bridge'i bu film serisi için senaryo yazan yalnızca ikinci kadın yapıyor. Craig, The Sunday Times'a verdiği röportajda, Waller-Bridge'in kamera arkasındaki temsiliyeti çeşitlendirmek için işe alındığı iddialarını "tam bir saçmalık" diyerek reddetmişti.

Craig, "O harika bir yazar. Neden Phoebe'yi Bond'a dahil etmeyelim ki?" diye belirtmişti. Craig aynı zamanda, Waller-Bridge'in yazdığı Fleabag ve Killing Eve'in hayranı olduktan sonra Waller-Bridge'in kendi önerisiyle işe alındığını da sözlerine eklemişti.