Bella Hadid'den Victoria's Secret itirafı
ÜNLÜ STİLİ

Bella Hadid'den Victoria's Secret itirafı

Bella Hadid, Victoria's Secret Show'da 'Asla güçlü hissetmediğini' itiraf etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Kasım 2019

23 yaşındaki süpermodel Bella Hadid, çıktığı defileler ve ruh sağlığı hakkında açıklama yaptı. Victoria's Secret Fashion Show da dahil olmak üzere dünyaca ünlü moda markalarının şovlarında yürüyen Hadid, Rihanna'nın Savage x Fenty şovuna kadar iç çamaşırı defilelerinde asla güvende hissetmediğini açıkladı.

Süpermodel, "Rihanna harika. Benim için ilk kez gerçekten iyi hissettiğim bir şovdu. Çünkü Fenty için ilk podyuma çıktığımda başka iç çamaşırı şovları yapıyordum ve pistte hiç kendimi güçlü hissetmemiştim." dedi.

Victoria's Secret için ilk olarak 2016'da yürüyen Bella Hadid, sonraki iki yıl boyunca kanatları taktı. 1995'ten bu yana devam eden Victoria's Secret'ın ünlü fashion show'unun bu yıl finansal kısıtlamalar nedeniyle iptal edildiği biliniyor.

Ünlü model fırsatlarına rağmen kendini zayıf hissetiğinde "suçluluk duyduğunu" anlatıyor. "Bir süre sadece bunun hakkında konuşmak istemedim ve son birkaç yılda sağlığımla ilgili çok şey yaşadım" diyor. "Bu inanılmaz hayatı yaşayabildiğim ve büyük fırsatlara sahip olduğum için kendimi suçlu hissediyorum. Mantıklı değil. " açıklamasında bulundu.

SÜREKLİ AĞLIYORDUM

Podyuma çıkmaya başladığı ilk zamanları anlatan Hadid, "Her sabah ağlardım, öğle tatilinde ağlardım, uyumadan önce ağlardım. 18 yaşında dört ay boyunca 14 saat çalıştığım günlerde duygusal olarak dengesizdim. Sanırım sadece biraz nefes almak istedim. Ve bu beni bir sarmalın içine soktu" dedi.