Blake Lively, Instagram paylaşımlarını sildi
ÜNLÜ STİLİ

Blake Lively, Instagram paylaşımlarını sildi

Blake Lively, Instagram hesabında bilindik bir numarayla dikkat çekti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Kasım 2019

Bütün paylaşımlarını silen Blake Lively, geçen yıl da böyle bir şey yapmış ve herkesi meraklandırmıştı. Sadece yeni filmi The Rhythm Section'un tanıtım videosunu silmeyen Lively'nin filminin tanıtmak için bu yola başvurduğu biliniyor.

32 yaşındaki oyuncu geçen yıl "Küçük Bir Rica" filminin tanıtımı için de eşi Ryan Reynolds'a yaptığı şakalar ve profil fotoğrafı da dahil olmak üzere Instagram hesabından yaptığı tüm paylaşımları silmişti. Geçen sefer profil fotoğrafını ve takip ettiği isimleri de takipten çıkan Libely bu kez sadece paylaşımlarını silmekle yetindi.

The Rhythm Section konusu

Stephanie Patrick, kendisinin de olması gereken bir uçak kazasında ailesini kaybetmesinin ardından kötü bir durumdadır. Ailesini kaybetmesinin etkisinden uzun süre çıkamayan Stephanie, olayın aslında bir kaza olmadığını öğrenir ve deliye döner. Yaşamak için kendine amaç belirler ve bir suikastçı rolüne girerek ailesinin ölümünden sorumlu olan kişilerin peşine düşer. Kendini farklı bir kimliğe bürüyen Stephanie Patrick, bildikleri ile kendine söylenenlerin arasında kalan gizli gerçekleri öğrenmek amacındadır. İngiliz gerilim yazarı Mark Burnell'in dört romandan oluşan "Stephanie Patrick" serisinin uyarlaması olan filmin yönetmenliğini Reed Morano üstleniyor.