Rosie Huntington-Whiteley: Hamilelikte 25 kilo aldım
ÜNLÜ STİLİ

Rosie Huntington-Whiteley: Hamilelikte 25 kilo aldım

Rosie Huntington-Whiteley, hamilelik sürecinde 25 kilo aldığını itiraf etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Aralık 2019

Rosie Huntington-Whiteley hamilelikte 25 kilo aldığını ve bu durumdan büyük zevk duyduğunu belirterek, "Benim için yeni bir deneyimdi ve kendimi tamamen akışa bıraktım" dedi. Doğumdan sonra nasıl kilo verdiği sorulan Whiteley, şöyle cevapladı: "Spor yaptım, spor yaptım ve spor yaptım."

32 yaşındaki model aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Jason Statham ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Jack'in fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınlamayan Rosie Huntington-Whiteley konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

Whiteley "Onun normal bir insan gibi yetişmesini istiyorum. İnternette yer alan her şey sonsuza dek kalıyor. Jack belki bir gün doktorluk, avukatlık ya da başka bir meslek seçecek ve tüm bunlarla yüz yüze kalmak istemeyecek" ifadelerini kullandı.

2006-2010 yılları arasında Victoria's Secret'ın podyumlarında yürüyen Rosie Huntington-Whiteley'in markayla çalışmayı bırakmasıyla ilgili sözleri çok tartışılmıştı. Whiteley, o dönem ayrılık nedenini "Kendi ismimi taşıyan bir marka yaratma şansı yakalamıştım. Direksiyonun başına geçmek istedim. Kiralanan olmak istemedim. Bana ait bir şeyler olsun diye hayal ettim" sözleriyle açıkladı.