Prenses Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer evleniyor
ÜNLÜ STİLİ

Prenses Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer evleniyor

Prens Charles'ın eski eşi Prenses Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer nişanlısı Michael Lewis ile evlenmeye hazırlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ocak 2020

İngiliz kraliyet ailesinin yakın çevresinden bir evlilik haberi geldi. Prens William ile Prens Harry'nin kuzeni olan Lady Kitty Spencer 29, uzun süredir birlikte olduğu ve evlenmeye hazırlandığı zengin işadamı Lewis ise 60 yaşında.

Lady Kitty Spencer'ın yakın bir arkadaşı Michael Lewis'in genç kıza Noel öncesinde evlenme teklif ettiğini ileri sürdü. Arkadaşının anlattığına göre çift o sırada Güney Afrika'daydı. Teklif de orada geldi. Kitty Spencer ise bu teklifi fazla düşünmeden kabul etti.

Tam adı Kitty Eleanor Spencer olan Lady Kitty Spencer, ailesinin en büyük çocuğu. Kariyerini moda alanında yapan Spencer'ın annesi Victoria Aitken de eski bir model. Annesi ile babası Kont Spencer, 1989'da evlenip 1997'de boşandı. Kitty Spencer, halası Daina trajik kazada öldüğünde henüz 6 yaşındaydı. Lady Kitty Spencer, kuzeni Prens Harry'nin Meghan Markle ile evlendiği gün törenin en çok ilgi gören konuğu olmuştu. Spencer, şıklığı ve güzelliğiyle uzun süre konuşulmuştu.