Margot Robbie, Avustralya'daki yangınlar hakkında konuştu
ÜNLÜ STİLİ

Margot Robbie, Avustralya'daki yangınlar hakkında konuştu

Avustralyalı ünlü oyuncu Margot Robbie, Instagram'dan hesabında paylaştığı videoda gözyaşlarına boğulurken, takipçilerinden Avustralya'daki yangınlara yardımcı olmaları için bağış yapmalarını istedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Ocak 2020

Margot Robbie, sosyal medya hesabındaki 18 milyona yakın takipçisiyle bir video paylaştı. Hayranlarından yardım isteyen Margot Robbie'nin Altın Küre töreni öncesinde paylaştığı videoya yorum yağdı.

29 yaşındaki oyuncu, "Normalde böyle şeyler yapan biri değilim" diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti: "Şimdi sizlerle pek kimsenin görmediği, çocukluk fotoğraflarımı göstermek istiyorum."

Başarılı oyuncu, 1990'lı yıllarda, anavatanı olan Avustralya'da çekilmiş olan fotoğrafları bir bir takipçilerine gösterdi ve fotoğraflar hakkında bilgi verdi.
Avustralya'nın Queensland kentinin Dalby kasabasında dünyaya gelen Margot Robbie, Avustralya'nın farklı bölgelerinde çekilmiş, araba kullanmayı öğrenirken ya da kuzenlerinin çiftliğinde çekilmiş fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Robbie, bu fotoğrafları paylaşmaktaki amacının, Avustralya'nın doğal güzelliklerini takipçilerine göstermek olduğunu anlattı. "Ülkemizin (Avustralya) ne kadar güzel olduğunu görmenizi istedim. Çünkü gerçekten çok ama çok güzel. Ve bu olanlar çok acı veriyor" diyen Robbie, sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda her birinize ihtiyacımız var. Eğer şimdiye kadar bağış yapmadıysanız, lütfen yapın. Haydi gelin gelecek nesillere benim sahip olduğum gibi şanslı bir çocukluk geçirebilmeleri için yardım edelim."