Adele 20 kilo verdi
ÜNLÜ STİLİ

Adele 20 kilo verdi

2019 sonunda eşi Simon Konecki'den ayrılan Adele, 20 kilo verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ocak 2020

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, verdiği kilolardan sonra yeni görünümüyle gündemde. 31 yaşındaki şarkıcının, nisan ayında eşi Simon Konecki'den boşandıktan sonra 20 kilo verdiği öğrenilmişti.

Eşi Simon Konecki'den boşandıktan sonra 20 kilo verdiği öğrenilen Adele'in son görüntüsüyle daha da zayıfladığı fark edildi. Spor eğitmeni Camila Goodis, Adele'in kilo verme sırrını açıkladı. Birçok ünlünün kişisel antrenörü ve beslenme koçu olan Goodis, Adale'in yüzde 90 oranında diyet yaparak zayıfladığını, egzersize çok zaman ayırmadığını ileri sürdü.

Goodis, Adele ile Robbie Wililams'ın eşi Ayda Field aracılığıyla tanıştığını da belirtti. Düzenli olarak birlikte çalıştığı Field'ın evinde Adele ile karşılaştığını belirten Camila Goodis "Adele ile birlikte çalışmadım. Ama o dönemde gördüğüm kadarıyla egzersiz yapmayı pek sevmiyor. Bana göre zayıflamasının ardında yüzde 90 uyguladığı diyet var" diye konuştu.

Bir başka iddiaya göre de Adele, "fitnes gurusu" olarak tanınan Joe Wicks ve egzersiz antrenörü Dalton Wong ile çalıştı. Adele geçtiğimiz aylarda yaptığı bir sosyal medya paylaşımında "Eskiden ağlardım, şimdi terliyorum" diyerek kilo vermek için gösterdiği çabayı ifade etmişti.