Alessandra Ambrosio İstanbul'da podyuma çıkacak
ÜNLÜ STİLİ

Alessandra Ambrosio İstanbul'da podyuma çıkacak

Dünyaca ünlü model Alessandra Ambrosio İstanbul'da gerçekleşecek olan bir moda şovunda baş manken olarak podyuma çıkacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ocak 2020

Victoria's Secret'ten 2 yıl önce emekli olan Brazilyalı manken, defilede yer alacağını, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyurdu.

Her yıl Antalya'da gerçekleştirilen ve dünyaca ünlü top modellerin çıktığı defileleriyle adından söz ettiren Dosso Dossi Fashion Show, bu kez İstanbul'da moda rüzgarı estirecek.

BAŞ MANKEN OLACAK

16-18 Mart'ta Hilton İstanbul Bosphorus'ta düzenlenecek şov; 20 ülkeden 5 bin moda profesyonelini buluşturacak. Victoria's Secret podyumlarından 2 yıl önce emekliye ayrılan Alessandra Ambrosio baş manken olarak podyuma çıkıcak.

4 KIYAFET GİYECEK

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek organizasyonda Ambrosio, 2020 sonbahar- kış kreasyonlarından oluşan 4 giysi ile podyumda yürüyecek. Koreografisini Yasin Soy'un hazırlayacağı defilede; ünlü top modele yaklaşık 100 manken eşlik edecek" dedi.

"YAKINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Alessandra Ambrosio, İstanbul'da düzenlenecek defilede yer alacağını, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyurdu. Ambrossio gönderisinde, "Merhaba Türkiye, 17 Mart'ta Dosso Dossi Fashion Show'a gelecek olmaktan heyecanlıyım. Yakında görüşmek üzere" dedi.